Welkom met afbeeldingen

WELKOM!

Bruisend muziek atelier!

Full Flavour is de naam van het bruisende Jeugd Muziek Atelier of te wel het Rockatelier in Kessel-Lo. Opgestart in 2008 door vier jongeren uit Kessel-Lo. In 2018 vierden we ons 10-jarig bestaan samen met Chiro Hekeko hun 75e jaar en JH De Zoenk hun 50e jaar.

Plezier centraal

Wij vinden dat muziek spelen vooral plezant moet zijn en zetten daarom het plezier van de leerling steeds centraal. Bij ons volg je dus geen notenleer of een standaard handboek, maar worden de lessen opgebouwd vanuit de muzikale ervaring van de leerkracht, in dialoog met de leerling.

Jong dynamisch team

Onze leerkrachten zijn grotendeels studenten die zelf veel met muziek bezig zijn en deze kennis graag willen delen met anderen. Zij vormen het jonge en dynamische team bij Full Flavour. Samen met het bestuur brengen ze de muziek tot bij kinderen, jongeren en zelfs volwassenen.

Individueel of in groep

Full Flavour biedt individuele muzieklessen voor alle leeftijden vanaf 7 jaar. Je hebt de keuze uit: akoestische of elektrische gitaar, basgitaar, zang en drum.

Wie graag in groep wil leren spelen, kan terecht in ons Rockatelier. Hiervoor is wel de nodige jaren ervaring vereist en het wordt aangeraden dit te combineren met een individuele les. De leerlingen worden ingedeeld in verschillende rockgroepjes en onze leraren begeleiden hen bij de eerste stappen richting eeuwige roem!

Workshop DJ

Wil je leren om plaatjes aan elkaar te mixen, climaxen op te bouwen en de toekomstige nummer één DJ van de wereld te worden? Ook dat kan allemaal bij Full Flavour. Schrijf je in voor één van onze workshops DJ op donderdag of vrijdag en leer samen met andere kinderen hoe je deze skills ontwikkeld.