AANBOD

WAT KAN JE LEREN BIJ FULL FLAVOUR ?

Bij Full Flavour kan je vele vormen van muziek leren.
Alles wat je moet weten over ons aanbod vind je hieronder.

INSTRUMENTLESSEN

Bij ons kan je een instrument leren zonder voorkennis van notenleer. Je gaat direct aan de slag met je keuze instrument: akoestische of elektrische gitaar, bas of drum. Voor andere instrumenten zoals keyboard hebben wij helaas momenteel nog geen leerkracht. Interesse om les te geven? Mail ons dan op info@fullflavour.be

Instrumentlessen worden individueel gegeven en duren 30 minuten. Je krijgt dus je persoonlijke leerkracht toegewezen aan het begin van het jaar. De lessen gaan door op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 17u30. Laatste les start om 21u00 en duurt tot 21u30. Je kiest een uur voor een heel jaar.

ZANG

Ook onze zanglessen kan je nemen zonder enige ervaring. Je leerkracht zal samen met jou bepalen wat je al kan en aan de hand van je niveau nummers kiezen die het beste bij jou passen. Al wat je nodig hebt is een portie zin en motivatie. Wij doen de rest.

Deze lessen worden net zoals instrumentlessen individueel gegeven en duren ook 30 minuten. De lessen gaan door op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 17u30. Laatste les start om 21u00 en duurt tot 21u30 . Je kiest een uur voor een heel jaar.

SAMENSPEL

Bij het Samenspel kan je terecht als je ervaring hebt met je instrument en je graag dat tikkeltje extra wil. Je gaat aan de slag met andere leerlingen en je leerkracht. In een vaste groep kan je, jaar na jaar, je repertoire uitbreiden. Samen leer je covers spelen en leer je dynamiek brengen in je muziek. Als zanger of zangeres kan je hier ook je eigen nummers meebrengen. Deze nummers worden dan met de bandleden samen ingeoefend.

Deze lessen duren 60 minuten en worden gegeven in groepjes van 3 tot 5 leerlingen. De lessen gaan meestal door op maandag en woensdag, maar dinsdag kan ook indien er een leerkracht beschikbaar is.

WORKSHOP DJ

Full Flavour biedt naast zijn instrumentlessen, zanglessen en Rockatelier het unieke concept Workshop DJ aan. Je leert plaatjes mixen, climaxen opbouwen en zo veel meer. Dit allemaal met het beste DJ materiaal. Je bedient met echte knoppen je laptop. Echt iets voor jou? Schrijf je dan snel in.

DJ lessen worden gegeven in groepen volgens niveau van de leerling en gaan door op donderdag en vrijdag van 18u tot 20u.

EXTRA INFO, KLIK HIER ONDER.

ZOEK JE MISSCHIEN IETS ANDERS ?