INSCHRIJVEN

Hoe kan ik mij inschrijven bij Full Flavour? Lees hieronder hoe dit kan zowel doorheen het jaar als op onze al om bekende inschrijvingsdag.

INSCHRIJVINGSDAG

Inschrijven kan je allereerst doen op onze inschrijvingsdag zaterdag 7 september 2024. Je komt hier naartoe om een dag en uur te kiezen voor jouw instrument. Kom zeker op tijd want de plaatsen zijn beperkt.

  • WAAR? Op het terrein van Chiro Hekeko, in JH De ZoeNK.
    Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-Lo
  • WANNEER? Kom langs tussen 11 en 13 uur. Voor bestaande leerlingen starten we om 9u30, zij krijgen dan tot 10u30 een laatste kans om hun lesuur te verlengen.
Inschrijvingsdag met de vlaggen van Full Flavour aan de ZoeNK
Jeugdhuis de ZoeNK op het Chiro Hekeko terrein

DOORHEEN HET JAAR

Doorlopend kan je naar ons mailen om een vrije plaats op te vullen. Stuur je voorkeur van dag en je keuze instrument door en wij bekijken wat we voor jou kunnen doen. Het jaar daarop volgend kan je voor een heel jaar inschrijven met behoud van lesdag en lesuur. Al onze leerlingen krijgen voorrang op het daaropvolgende jaar.

RESERVELIJST

Het hele jaar door houden wij, voor mensen met vraag naar muzieklessen op onze muziekschool, een reservelijst bij om zo aan de noden van zoveel mogelijk leerlingen te kunnen voldoen. Want ook voor jou is er plaats bij ons. Is het niet dit jaar, dan is het wel het volgende. Als je op onze lijst staat krijg je voorrang bij de inschrijvingsdag van het jaar nadien.

LESGELD EN BETALINGEN

Instrumentenles: €250 (ook zang)
Samenspel: €170
Combi (instrument of zang en Samenspel): €330

(verzekering inbegrepen in de prijs)

Een lesjaar gaat van september tot mei. Lessen duren een half uur voor instrumenten en zang. Lessen samenspel duren een uur en zijn er minimum 20 op een jaar.

Voor vragen kan je ons contacteren op info@fullflavour.be.