EVENEMENTEN

Full Flavour organiseert gedurende het jaar verschillende grote en kleine evenementen, van liveconcerten tot open-jam avonden. Ook het jaarlijkse Leerlingenconcert op 27 april ’24 kon uiteraard niet ontbreken.

Met een groep van vrijwilligers bracht Full Flavour een fameus concert naar JH de Zoenk. Met twee ijzersterke namen zoals FAAR. en WANHEDA, waarvan de laatste De Zoenk die avond deed daveren op haar grondvesten. Muziekliefhebbers konden smullen van fantastische muziek, en dat compleet GRATIS. Met een vrijwillige bijdrage aan de ingang, waarin je een cent stopt, houden we de muziek voor iedereen toegankelijk en bereikbaar. Want wie houdt er nu niet van een goed liveconcert?

Over de Evenementen van Full Flavour

Het is fantastisch om te zien hoe Full Flavour en haar team van vrijwilligers zich inzetten om de lokale muziekscene te ondersteunen en levendig te houden. Het feit dat ze zulke talentvolle acts zoals FAAR. en WANHEDA kunnen aantrekken, en dat ook nog eens gratis, is echt bewonderenswaardig.

Voorzitter Hannes

THE MUSIC FACTORY (SPORTY KAMP)

Van 7 tot 12j – Zomervakantie week 4 en week 6 – meer info: https://www.sportyvzw.be/tijdens-schoolvakanties/kampen/voor-kinderen-van-de-lagere-school/music-factory

ARCHIEF

FULL FLAVOUR PRESENTS – 2e editie

Zaterdag 6 april 2024

Op zaterdag 6 april opent de Grote ZoeNK opnieuw haar deuren voor liefhebbers van concert en muziek. Met Full Flavour presents brengen we opnieuw een line-up van twee lokale bands.

Het belooft een avond vol muzikale variatie te worden met deze twee ijzersterke namen. FAAR. warmt het publiek op met hun unieke blend van funk, jazz en hip-hop. Daarna draaien we het volume op 11 met onze headliner WANHEDA. Hun mix van post-rock, post-metal en blues rock gaat de ZoeNK gegarandeerd doen daveren op haar grondvesten.

Faar. op FF presents concert

FULL FLAVOUR PRESENTS – 1e editie

Zaterdag 20 januari 2024

Op zaterdag 20 januari 2024 zetten we het nieuwe jaar goed in, met de eerste Full Flavour Presents! We nodigen onze huisband DIRTY TOY COMPANY van gitaarleerkracht Remco uit. Als headline komt ONIONFUZZ, naar de ZoeNK! De band met als drummer Mufti (Jasper), leraar drum.

Evenement van Full Flavour:
hardrock-band op een podium met hun gitaren, drum in de achtergrond

INSCHRIJVINGSDAG

Zaterdag 2 september 2023 – 11-13u

De dag om aanwezig te zijn bij Full Flavour, want hier start het allemaal. De muzikale carrière van vele grootheden uit Leuven. Van jongs af aan ga je bij ons aan de slag met een instrument en dat maakt onze muziekschool zo uniek. Daarom moet ook jij er bij zijn, is het niet dit jaar, dan wel het jaar erna. Alvast, tot dan!

OPEN-SUMMER-JAM

Wat is er leuker dan de zomer? Samen muziek maken op een zwoele zomeravond. Daarom organiseren wij met Full Flavour een heuse Open-Summer-Jam. Vrijdag 4 augustus 2023 starten we om 18u op het terras van JH de ZoeNK (Overwinningstraat 96 – 3010 Kessel-Lo). Gratis inkom – alles aan de zeer voordelige ZoeNK prijzen. Om 22u trekken we naar binnen om verder muziek te maken tot 00u.

Jam avond

FLYERDAG

Op zaterdag 5 augustus 2023 kan je de leerkrachten van Full Flavour vinden in heel Leuven en omstreken. Zij zullen die dag rondlopen met de nieuwe flyers voor onze inschrijvingsdag.

THE MUSIC FACTORY (SPORTY KAMP)

Heb je ooit al de pannen van het dak willen spelen met fantastische muziek? Dat kan! In The Music Factory leren wij je rocken als de beste. De leerkrachten van rockatelier Full Flavour leren jou in een week tijd de basis van gitaar, drum en samenspel, om af te sluiten met een concert op het podium in JH de ZoenK. Allen daarheen, en rock on! Afgewisseld met sport en spel.
I.s.m. Sporty VZW. (volzet) Zomervakantie week 6

https://www.sportyvzw.be/tijdens-schoolvakanties/kampen/voor-kinderen-van-de-lagere-school/music-factory

LEERLINGENCONCERT 2023

Op 13 mei 2023 zal ons jaarlijks leerlingenconcert doorgaan in JH de ZoeNK. Hier geven onze leerlingen het beste van hunzelf. Toegangskaarten zijn niet nodig, we vragen enkel een vrije bijdrage aan de ingang. Deuren gaan open om 13u30, het concert start om 14u.

Leerlingen concert van Full Flavour

OPEN-JAM AVOND

28 april 2023 – 20u

Heerlijk Jammen met de zon die ondergaat. Ook dat kan je bij Full Flavour, de muziekschool van Kessel-Lo beleven. Zak gezellig af naar de ZoeNK, terwijl de zon achter de horizon verdwijnt.

Start om 20u
Gratis inkom – ZoeNK prijzen

Jam avond

OPEN-JAMAVOND WINTER EDITIE

Vrijdag 10 februari 2023 – 20u

Even lekker opwarmen met een drankje en een hapje. Samen gezellig muziek maken in een warme zetel. Dat hoort er allemaal bij, bij onze eerste Full Flavour Jam Winter Editie!

Jam avond

WARMSTE ZOENK

Vrijdag 16 december 2022 – 17u30

Kerstmarkt ten voordele van Kans armoede. Een evenementen van Full Flavour in samenwerking met JH de ZoeNK.

OPEN JAMAVOND START LESJAAR

Om een muzikaal jaar goed in te zetten, starten we met live muziek in jullie favoriete jeugdhuis.

Jam avond - evenement

INSCHRIJVINGSDAG

Zaterdag 3 september 2022 – 11-13u

OPEN SUMMER JAM

Vrijdag 5 augustus 2022 – 20u

Gratis inkom, ZoeNK prijzen

KERSTFEESTJE VRIJWILLIGERS

Vrijdag 22 december 2022

Gezellig samen tafelen met al onze vrijwilligers. Dat zijn de leuke extraatjes die erbij komen als je in ons team zit. Zin om mee te doen? Mail naar info@fullflavour.be en stel je kandidaat.

Kerstfeestje van Full Flavour

LEERLINGEN CONCERT

Zaterdag 7 mei 2022 – 14u

Leerlingenconcert van Full Flavour

JAM-AVOND

Het jaar afsluiten doen we uiteraard in stijl. Dit doen we met onze eerste echte jam in vele jaren. Na een bestuurswisseling en enkele moeilijke tijden, pikken we de draad weer op en worden er opnieuw jams georganiseerd in JH de ZoeNK. Een van onze aller eerste evenementen van Full Flavour.

Vrijdag 1 april 2022 – start 20u – eind 23u30